Paharul celui mai mare lanț de cafenele din lume a fost observat într-una din scenele din episodul „The Last of the Starks”, pe o masă, în faţa personajului Daenerys Targaryen, „Mama Dragonilor”.

FOTO | Gafă amuzantă în ultimul episod din "Game of Thrones". Un pahar de Starbucks apare într-o scenă a serialului. Răspunsul HBO

Unii spun că producătorii „Game of Thrones” au lăsat paharul acolo intenționat pentru o reclamă intenționată la cafea, iar alții spun că „gafa” face parte din strategia de promovare a serialului.

În schimb, producătorul executiv al show-ului și-a cerut scuze fanilor, transmițând că apariția paharului în scenă a fost o greșeală.

Cei de la Starbucks au profitat de moment și au postat un mesaj pe Twitter care se referă la gafa din „Game of Thrones”: „Suntem surprinși că nu a comandat o băutură de dragon”. Mesajul Starbucks a adunat mii de aprecieri în scurtă vreme de la publicare.

Recent, autorul „Game of Thrones, scriitorul George R. R. Martin, a scris pe blogul său personal că HBO are în pregătire trei show-uri, continuări ale serialului fenomen.


FOTO&VIDEO | Ultima turnicăreasă din Apuseni. La Pătrăhăițești, în Alba, acasă la tanti Paraschiva, ascultând sârba moților și cum curge Arieșul